Boka Familjepaket

Vidbynäs Gård

På Vidbynäs Gård bor ni i sköna och rejäla familjerum. Ni äter en god och generös frukost i herrgården med hembakat bröd, ägg, bacon, pålägg, bär, fler sorters müsli, flingor, hemkokta marmelader, juicer i regnbågens färger, skuren frukt och mycket mer.

Läs mer och boka familjepaket här

Bommersvik

Vi erbjuder ett paketpris med övernattning hos oss och inträde till Lådbilslandet. Prisexempel på två vuxna och två barn är 2195 kr då ingår entré, boende och frukost.

Efter en heldag på Lådbilslandet kan ni spela fotboll, innebandy, pingis, tennis, boule, gå en skogspromenad eller bara njuta nere på vår fina strand.

Ni kan grilla på utsatta grillplatser, ta en roddtur på sjön, bada bastu och passa på att bada i Yngerns rena vatten.

Se solen sakta gå ner över vattnet, njut av stillheten. Somna utmattade och vakna till med en härlig frukost i vår vackra restaurang.

Läs mer och boka Familjepaket här..

Turinge Hotell

Låt sommarens hemester börja! Familjens självklara resmål är vårt LÅDBILSPAKET för 2595:- får ni bo i vårt mysiga familjerum , entré för två barn till lådbilslandet med en heldag lek och äventyr ingår i priset.

Dagen efter vaknar hela familjen till en underbar frukostbuffé. Låna en filt och låt barnen ha frukost picknick i solen. Paketet finns klart och är tillgängligt söndag - tisdag, välj bara datum för in och utcheckning.

På vår nyöppnade loungebar Turingeterrassen erbjuds svalkande drinkar, aptitretande menyer och självklart barnanpassade alternativ.

Välkomna hem till oss på Turinge hotel!

Läs mer och boka Familjepaketet här..

Sidan utvecklad av XiLE Software AB